Coș

Cadou surpriză la orice comandă

Retur garantat 14 zile
Retur produse in 14 zile

Nu esti multumit de achizitie? Poti returna produsul in orice moment!

Livrare gratuita peste 199 RON

Prin curier rapid oriunde in Romania (in localitatile aflate in aria de acoperire)

Cea mai buna calitate

Oferim parfumuri de cea mai buna calitate

Consiliere gratuita

Nu stii ce parfum sa alegi sau sa oferi cadou? Te ajutam cu sfaturi utile!

Politică de confidențialitate

Prezenta Politica de Confidentialitate stabileste principiile de colectare a datelor personale, de pastrare şi de accesare a informatiilor Utilizatorilor website-ului www.perfumeria.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal este reglementata prin Legea
nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea
datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu
modificarile si completarile ulterioare.

PERFUMERIA S.R.L., cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului J11/137/2010, are obligatia de a administra datele personale ale Utilizatorilor in conditii de siguranta si de a le utiliza numai in scopurile declarate mai jos.

1. Modalitati de colectare a datelor cu caracter personal

In mod direct, prin inregistrarea unui cont de cumparaturi pe website-ul www.perfumeria.ro si / sau prin achizitionarea de către Utilizator a produselor din oferta magazinului online www.perfumeria.ro

In mod automat, in momentul accesarii website-ului, prin cookies sau IP (Internet Protocol).

2. Tipuri de date colectate 

  • Prin accesarea website-ului www. perfumeria .ro, dar si prin intermediul completarii formularului de creare a unui cont si de plasare a unei comenzi, Vanzatorul va colecta urmatoarele date: numele complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de e-mail, istoricul produselor cautate si comandate. De asemenea, Vanzatorul poate stoca urmatoarele detalii privind vizitarea website-ului, insa fara a se limita la: date de trafic sau alte date de comunicatii.

2.2. Prin completarea formularului privind crearea unui cont de
client pe website, va dati consimtamantul in mod expres ca datele
dumneavoastra sa intre in baza de date a Vanzatorului si sa fie
prelucrate sau folosite pe viitor numai in scopurile declarate mai jos.

2.3. Aceste date pot fi accesate exclusiv intern, de catre
personalul autorizat al Vanzatorului. Fiecare Utilizator are
posibilitatea de a vedea doar propriile date personale, pe care le-a
introdus. Datele furnizate vor ramane confidentiale, nu vor fi afisate
public si nu vor fi dezvaluite altor Utilizatori.

2.4. Informatiile cu caracter personal furnizate pot fi modificate
prin logarea in contul creat pe website si accesarea sectiunii „Contul
Meu”.

3. Utilizarea datelor cu caracter personal

3.1. Scopul colectarii datelor cu caracter personal de catre Vanzator servesc exclusiv la:

– procesarea comenzilor Utilizatorilor, confirmarea acestora, informarea privind evolutia si livrarea comenzii
– comunicarea unor oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
– participarea la eventualele concursuri organizate de Vanzator
– comunicarea unor mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator
– completarea chestionarelor, sondajelor sau inscrierea la newsletters puse la dispozitie de catre Vanzator
– statistici necesare pentru imbunatatirea calitatii si continutului
website-ului si a serviciilor puse la dispozitie de Vanzator
– statistici necesare pentru asigurarea sigurantei website-ului si serviciilor puse la dispozitie de Vanzator

– realizarea unor profile de marketing cu scopul personalizarii si a imbunatatirii experientei de utilizare a website-ului

3.2. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal are urmatoarele efecte:

– imposibilitatea de a plasa comenzi pe website
– imposibilitatea de a primi oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
– imposibilitatea de a participa la eventualele concursuri organizate de Vanzator
– imposibilitatea de a comunica mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator
– imposibilitatea de a completa chestionarele și sondajele

– imposibilitatea de a inscriere la newsletters puse la dispozitie de Vanzator

Datele cu caracter personal ale Utilizatorilor nu vor fi vândute,
schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, fără
consimțământul Utilizatorului, indiferent de motive, altele decât cele
necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu
pentru a trimite o comandă. Vanzatorul are dreptul de a pune datele
colectate la dispoziţia partenerilor săi comerciali, pentru a putea face
posibila realizarea corectă a comenzii.

4. Date colectate automat (Cookies si IP)

  • Putem colecta automat in scopuri administrative sau statistice
    informatii despre computerul Utilizatorului sau dispozitivul prin
    intermediul caruia acesta aceseaza website-ul, inclusiv, insa fara a ne
    limita la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit,
    tipul si versiunea browserului folosit, volumul si statusul transmiterii
    de date, data si ora locala, produsele cautate si vizualizate.
  • În aceleasi scopuri, putem obtine informatii prin cookies – fisiere
    unice prin care Utilizatorul poate fi identificat, stocate automat de
    catre website-uri in hard-disk-ul computerului sau dispozitivului prin
    intermediul caruia navigheaza pe internet. Acestea permit website-urilor
    sa recunoasca vizitatorii care revin si sa furnizeze istoricul
    vizitelor anterioare, pentru a personaliza si imbunatati serviciile
    furnizate. Din setarile browserului, Utilizatorul poate dezactiva
    acceptarea de cookies sau le poate sterge pe cele deja stocate. Deoarece
    cookies sunt esentiale in efectuarea comenzilor pe website, este
    recomandat sa nu fie dezactvitate. Pentru mai multe detalii privind
    cookies, se poate accesa pagina http://www.aboutcookies.org/
  • Vanzatorul va prelucra datele cu caracter personal ale
    Utilizatorului pe perioada existentei contului pe website. În urma
    stergerii contului, aceste date vor fi anonimizate automat si folosite
    doar in scopul unor statistici interne.
  • Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a identifica Utilizatorii, cu exceptia cazurilor in care avem o obligatie legala.
  • Conform Legii nr. 677/2001 – capitolul V, Utilizatorul beneficiaza
    de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date,
    dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a
    nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei.
    Totodata, Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment, din
    motive intemeiate si legitime, ca datele sale personale sa faca obiectul
    unei prelucrari si sa solicite stergerea acestora.

 5. Dezabonare email

  • Adresele de email furnizate de catre Utilizator vor fi folosite
    pentru a comunica situatia comenzilor (confirmarea si evolutia acestora,
    timpul de livrare).
  • Prin introducerea e-mail-ului in campul „Aboneaza-te” prezent in
    zona inferioara a website-ului, Utilizatorul isi exprima acordul de a
    primi newsletters pe e-mail care vor contine oferte, promotii sau mesaje
    de marketing privind activitatea Vanzatorului.
  • E-mail-urile primite ca urmare a consimtamantului Utilizatorului vor
    contine si un link prin care se va putea dezabona in orice moment de la
    acest serviciu.

6. Angajamentul fata de siguranta si protectia datelor cu caracter personal

6.1. Website-ul foloseste masuri de securitate adecvate (SSL
Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva
distrugerii accidentale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului
neautorizat sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza
de date a Vanzatorului.

6.2. Daca luam la cunostinta orice abuz legat de datele furnizate de
catre Utilizator, vom incerca sa ii aducem la cunostinta acest fapt,
pentru a putea lua masurile potrivite de siguranta. De asemenea, in
cazul unui abuz asupra sistemului de siguranta, vom publica un
avertisment pe website.

7. Consimtamant

Prin utilizarea website-ului, Utilizatorul isi exprima consimtamantul cu privire la politica noastră de confidențialitate.

Constantina din Constanța a cumparat Set Cadou: Creed Aventus + Dior J’Adore 13 ore in urma
× Alege metoda de contact WhatsApp
Suntem online! Contact
×

Nu mai sta pe ganduri!

Adauga codul de mai jos in cosul tau si beneficieaza de 10% reducere pentru comanda ta!
10sale
REDUCERI DE PÂNĂ LA 70%